Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών επέστρεψε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (11/8) από το Τόκιο με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος. Οι πολίστες δέχθηκαν την αποθέωση από τις συντρόφους τους, φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα τους και η Κόνι Μεταξά, η οποία υποδέχθηκε τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά: Δε θα μου κάνετε bullying στα 30, όποιος έχει πρόβλημα να με πάρει τηλέφωνο

Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη στα μπλε, είχε ζωγραφίσει μία ελληνική σημαία στο πρόσωπό της, κρατούσε τη γαλανόλευκη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική ομάδα πόλο ανδρών προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση καθώς παραχωρεί 100.000 ευρώ από το πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη ως βοήθεια για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές. Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος, ως επιβράβευση για την μεγάλη τους επιτυχία.

Οι παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι στις δηλώσεις τους είχαν αναφερθεί στις δραματικές στιγμές που περνάει η Ελλάδα στα πύρινα μέτωπα, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το μισό πριμ, δηλαδή τα 100.000 ευρώ, ως στήριξη στους πυρόπληκτους.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω των social media της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

https://www.instagram.com/p/CSUbjUwFVwG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA