Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα υγιέστατο αγοράκι κρατάει στην αγκαλιά της η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Κόλιν Τζοστ και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διαβάστε ακόμη: Scarlett Johansson: Η Disney της γυρνά την πλάτη - Τέλος σε κάθε συνεργασία

Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε την Τετάρτη (18/8) στο Instagram ο Κόλιν Τζοστ, ο οποίος έγραψε: «Εντάξει, εντάξει, κάναμε μωρό. Το όνομά του είναι Κόσμο. Τον αγαπάμε πάρα πολύ». Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό δεν έγιναν γνωστές. Ο Τζοστ σε δεύτερη ανακοίνωση ζητούσε κατανόηση από τα media, διατηρώντας την ιδιωτικότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CSuiWHxlah-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για τη Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία έχει και μια κόρη 7 ετών, την Ρόουζ Ντόροθι Ντοριάκ, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Γαλλο Ρομάν Ντοριάκ.Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν το 2019 και παντρεύτηκαν το 2020. 

Η Page Six είχε αποκαλύψει πρώτη στις αρχές Ιουλίου ότι η 36χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος κωμικός περίμεναν το πρώτο τους παιδί. «Η Σκάρλετ είναι έγκυος, αλλά διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ», είχε γράψει η εφημερίδα.

Ο Τζοστ επιβεβαίωσε το γεγονός μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ βρισκόταν σ' ένα show στο Κονέκτικατ, λέγοντας στο κοινό: «Πρόκειται ν΄αποκτήσουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA