Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Εκανε τον απολογισμό του χειμώνα που πέρασε με την καραντίνα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και την επίπονη διαδικασία που πέρασε κατά τη διάρκεια μίας επέμβασης.

Διαβάστε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος: Τι λέει για την 19χρονη κόρη του και το τέλος της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γεωργίου

«Είμαι καλά. Βρίσκομαι στη Στυλίδα και ετοιμάζομαι να κατέβω στην Αθήνα για τα γυρίσματα της νέας μου δουλειάς. Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό», είπε αρχικά στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, καθώς και στην εγχείρηση που υποβλήθηκε όταν ήταν 35 ετών. «Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα».

Σε ερώτηση για την εξωτερική του εμφάνιση, απάντησε: «Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το «ωραίος» είναι για γέλια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA