Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός μίλησε για το πως έζησε τον κορονοϊό, για την 19χρονη κόρη του που της έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς και για τη λήξη συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου, μετά από τέσσερα χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Lady Gaga: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον βιασμό της - «Με πέταξε έγκυο σε μια γωνία»

Όσον αφορά τον κορονοϊό και την καραντίνα, ο ηθοποιός της σειράς Οκτώ Λέξεις, δήλωσε πως «Περιμένεις τη σειρά σου. Είχα και τα υποκείμενα. Φοβάσαι για όλον τον κόσμο. Εμείς είχαμε γυρίσματα στην Κύπρο. Όλα τα πρωτόκολλα τα τηρούσαμε, αλλά είσαι εκτεθειμένος. Εκτός γυρισμάτων ήμουν κλεισμένος στο σπίτι».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την 19χρόνη κόρη του, Βασιλεία, που της έχει μεγάλη αδυναμία και για τους συντρόφους της. «Κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ» και πρόσθεσε για την προσωπική της ζωή: «Τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στεναχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για τη φίλη της δεν παίρνεις. Τα παιδιά σήμερα τα παραδέχομαι, είναι πιο στρέιτ. Ας πούμε στο σχολείο δεν "γλείφουν" τους καθηγητές. Εμείς τους "γλείφαμε". Εγώ ήμουν του 16 και έπαιρνα 18-19 από το “γλείψιμο”».

Για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, ο 54χρονος ηθοποιός ανέφερε:  «Τέσσερα χρόνια με κουβάλησαν στην πλάτη τους ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου κι η Βάνα Δημητρίου και τους ευχαριστώ. Στην αρχή ήμουν και δήμαρχος και δεν με κούρασε το πήγαινε έλα στην Κύπρο. Η ομάδα που ήμουν στην Στυλίδα αυτά τα υπέροχα 9 χρόνια, με βοήθησε πολύ Του χρόνου όχι δεν θα είμαι με τον Ανδρέα Γεωργίου, θα κάνω κάτι άλλο, θέατρο. Για τηλεοπτικό δεν ξέρω. Θα προτιμούσα να μην κάνω κάτι μεγάλο ή μόνιμο αλλά πιο light».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA