Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάιλι Τζένερ είναι ένα πρόσωπο της διεθνούς showbiz που έχει καταφέρει να απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος, η οποία έχει ήδη την 3χρονη κόρη Στόρμι Γουέμπστερ, σύμφωνα με πληροφορίες είναι και πάλι έγκυος, και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της, Τράβις Σκοτ.

Διαβάστε επίσης: Kylie Jenner: Ετοιμάζει τη νέα της βίλα στο Λος Άντζελες - Το κόστος θα υπερβεί τα 15 εκατομμύρια

Οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη ξεκίνησαν από τον πατέρα της Κάιλι, Κέιτλιν Τζένερ, που κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής εκστρατείας δήλωσε πως το 19ο εγγόνι της είναι καθ’ οδόν.

Μετά τις φήμες που την θέλουν έγκυο στο δεύτερο παιδί της, η επιχειρηματίας πόσταρε στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με μπικίνι. Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει με ροζ μπικίνι και δεν φαίνεται κανένα ίχνος εγκυμοσύνης. Το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς ξεκάθαρα είναι οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της.

https://www.instagram.com/p/CS7YDa2p7f-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το TMZ, η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στα «πολύ πρώιμα στάδια» της εγκυμοσύνης ενώ το Page Six ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση, επικαλούμενο πολλαπλές πηγές.

https://www.instagram.com/p/CSrqjDBJwkk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSZlv7rlhJw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSZvexTpWhY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA