Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που μετά από μήνες επανενώθηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα 6χρονα δίδυμά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, οι οποίοι την επισκέφθηκαν στη Νότια Αφρική.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Κρίση στο γάμο με τον Αλβέρτο ή πρόβλημα υγείας;

Η 43χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες, στις οποίες είναι αγκαλιά με τα παιδιά της, ενώ πίσω τους στέκεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

«Είμαι ευτυχισμένη να έχω την οικογένειά μου και πάλι μαζί μου» γράφει στη λεζάντα η πριγκίπισσα Σαρλίν, ενώ σε άλλες φωτογραφίες αγκαλιάζει χαμογελαστή τον σύζυγό της.

Η πριγκίπισσα, η οποία κατάγεται από το Κέιπ Τάουν, βρίσκεται στην πατρίδα της εδώ και μήνες μετά από μια «σοβαρή λοίμωξη» ωτορινολαρυγγικής φύσης. Πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε «τετράωρη εγχείρηση υπό γενική αναισθησία», αν και δεν έγινε σαφές εάν αυτό συνδέεται με την λοίμωξη που παρουσιάστηκε.

https://www.instagram.com/p/CS_VuctjIN1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Γκαμπριέλα αποφάσισε να κουρευτεί μόνη της. Λυπάμαι Μπέλλα μου, έκανα ό,τι καλύτερο για να το διορθώσω», έγραψε στη λεζάντα η Σαρλίν.

https://www.instagram.com/p/CTAG-8NDNGM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πόσο θα μείνουν δεν έχει γίνει γνωστό. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δημοσιεύματα σε γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά περιοδικά που αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο Μονακό, και ότι ψάχνει για μόνιμη κατοικία στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ. Αιτία φαίνεται πως είναι η αποκάλυψη πως ο 63χρονος γαλαζοαίματος, εκτός από τα δύο εξώγαμα τέκνα που έχει αποκτήσει, είναι ο βιολογικός πατέρας μιας 15χρονης που απέκτησε με Βραζιλιάνα την περίοδο που διατηρούσε σχέση και με την Σαρλίν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA