Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πέντε πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν του Casa de Papel έκαναν πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Σεπτεμβρίου, προσφέροντάς μας απλόχερα για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη δόση αδρεναλίνης. Ο Προφεσόρ, ο Ντένβερ, ο Ρίο, η Τόκιο και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες της συμμορίας με τις μάσκες του Νταλί, τα έδωσαν όλα στην Τέλεια Ληστεία και πλέον περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή της σειράς για τελευταία φορά στις 3 Δεκεμβρίου. 

Διαβάστε ακόμη: Casa de Papel: Τελικά, άρεσε σε κανέναν η πέμπτη σεζόν;

Μέχρι τότε, όμως, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια άγνωστη πτυχή των γυρισμάτων της ισπανικής σειράς. Πιο συγκεκριμένα, ας εστιάσουμε στις σκηνές με πρωταγωνίστρια την Ούρσουλα Κορμπερό, τη γνωστή μας Τόκιο. Βλέπεις, κατά τη διάρκεια του Casa de Papel έχουμε δει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα να κάνει άλματα, να τρέχει, να προσγειώνεται και γενικά να προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρισκάρει τη ζωή του. 

https://www.instagram.com/p/CT4gBxPMHO6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγα από αυτά, βέβαια, τα κάνει όντως η Ούρσουλα Κορμπερό. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Τόκιο έχει σωσία και πρόκειται για την Καρολίνα Μπαράλ. Η 24χρονη ηθοποιός και κασκαντέρ βρισκόταν συνεχώς μαζί με την Ούρσουλα Κορμπερό στα γυρίσματα του Casa de Papel, αναλαμβάνοντας όλα τα δύσκολα πλάνα. 

https://www.instagram.com/p/CTXpdeFjDjR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CThKLgXjcpS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μπήκα στη σειρά από την τρίτη σεζόν και γυρίσαμε αρκετές σκηνές στις οποίες δεν φαίνεται το πρόσωπο της Ούρσουλα. Μην ξεχνάμε ότι παρόλο που μοιάζουμε σωματικά, δεν είμαστε ίδιες στο πρόσωπο.

Γι' αυτό και δεν μπορώ να πλησιάσω την κάμερα. Αν μια σκήνη δεν εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο, τότε την κάνει και η ίδια η Ούρσουλα. Την μελέτησα πολύ, όμως. Το βάδισμά της, τη στάση του σώματος, τα πάντα», ανέφερε η Καρολίνα Μπαράλ σε συνέντευξή της στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Hello.

https://www.instagram.com/p/CTXd5rxjrNa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA