Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ρυθμούς Eurovision μπαίνει σιγά σιγά η Ευρώπη, με τις χώρες να καλούνται να επιλέξουν για αρχή τον καλλιτέχνη, που θα τις εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα λάβει χώρα στην Ιταλία. Όσον αφορά την Ελλάδα, τα ονόματα που θα μπουν στη διαδικασία επιλογής θα είναι έξι, όπως ακούσαμε στην εκπομπή Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμη: Evangelia: Η καυτή πρόταση της Panik για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, φέτος δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού και θα γίνει απευθείας ανάθεση. Όσον αφορά τώρα τους υποψηφίους που έχουν ήδη καταθέσει ή πρόκειται να καταθέσουν τις προτάσεις τους, πρώτη είναι η Καλομοίρα, η οποία κατέθεσε πρόταση για ένα χορευτικό τραγούδι μαζί με τον Μοχόμπι, ο οποίος είναι βραβευμένος με δύο Grammy. 

Η Joanne, η νικήτρια του περσινού The Voice αναμένεται να καταθέσει μέχρι την Κυριακή δύο τραγούδια, ένα dance και ένα ερωτικό. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είχε κάνει και πέρυσι μουσική πρόταση, αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί, θα προσπαθήσει ξανά φέτος, ενώ ο Νίκος Γκάνος θα καταθέσει τρία χορευτικά τραγούδια.

Μεγάλο φαβορί θα είναι ο Good Job Nicky, ο γιος του Γιάννη Πάριου, ο οποίος θα καταθέσει μια δυνατή μπαλάντα. Τέλος, στη διαδικασία θα μπει και η Evangelia, η οποία θα καταθέσει τρία τραγούδια σε ρυθμό pop, με παραγωγό τον Jay Stolar που έχει πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA