Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το πρωί της Τρίτης (21/9) έχει ξεκινήσει μια έντονη συζήτηση σχετικά με τον καλλιτέχνη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision: Αυτά είναι τα oνόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Με την προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ για υποβολή προτάσεων να λήγει στις 10 Οκτωβρίου, ήδη δεν είναι λίγα τα ονόματα των τραγουδιστών που έχουν πέσει στο τραπέζι. Εκτός, λοιπόν, από την Καλομοίρα, τον Good Job Nicky, αλλά και την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που ήδη έχουν ακουστεί, ήρθε μια νέα πρόταση, αυτή τη φορά από την Panik Records και αφορά τη νεαρή Evangelia.

https://www.instagram.com/p/CHiyedeAv1z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H 29χρονη Evangelia έχει καταγωγή από την Κρήτη, ενώ έχει μεγαλώσει στο New Jersey. Ξεχωρίζει για το διαφορετικό της στιλ στη μουσική, προσπαθώντας να ενώσει το ελληνικό στοιχείο με τον pop ήχο. Το όνομα της μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί μια φρέσκια και «καυτή» επιλογή.

Τα δύο πιο γνωστά κομμάτια της, το Fotia, αλλά και το Pame Pame, μετράνε περισσότερα από 1.5 εκ. views το καθένα στο Youtube, κάτι που δείχνει πως η Evangelia, μόνο απαρατήρητη δεν περνάει.

https://www.instagram.com/p/CRpUKQwByiE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRPgoe_B8dW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, πως η Panik αρχίζει και «χτίζει» παράδοση στη Eurovision, έχοντας στείλει τα τελευταία χρόνια τόσο την Ελένη Φουρέιρα, όσο και την Έλενα Τσαγκρινού. Και τις δύο ωστόσο για την εκπροσώπηση της Κύπρου. Μήπως έφτασε η ώρα της Ελλάδας;

https://www.instagram.com/p/CUF2qYLgeMQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSzv4k2BYc8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA