Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Shannen Doherty θέλησε να ευαισθητοποιήσει για τον μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και δημοσίευσε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη «μάχη» που δίνει, περιγράφοντας το «προσωπικό ταξίδι από την πρώτη διάγνωση με καρκίνο του μαστού στη δεύτερη». 

Η Μπρέντα από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram και περιγράφει τα όσα έζησε από την πρώτη της διάγνωση με καρκίνο του μαστού, στη δεύτερη. «Είναι αυτές οι φωτογραφίες όμορφες; Όχι, αλλά είναι αληθινές και ελπίζω, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε όλοι να έχουμε μεγαλύτερη γνώση αλλά και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος . Ελπίζω να ενθαρρύνω ανθρώπους να κάνουν μαστογραφία, να κάνουν τους τακτικούς ελέγχους τους, να ξεπεράσουν τον φόβο και να αντιμετωπίσουν ό,τι ενδεχομένως βρεθεί μπροστά τους. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς έχει βιώσει κάτι τέτοιο», ανέφερε η Shannen Doherty. 

https://www.instagram.com/p/CUva4KyhAV3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, περιέγραψε την πρώτη περίοδο της διάγνωσής της, σημειώνοντας παράλληλα το πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ στη ζωή: «Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Μάτωνε η μύτη μου από τις χημειοθεραπείες, δεν ξέρω αν περνάει κάποιος το ίδιο. Επίσης ήμουν εξουθενωμένη. Ένιωθα καλύτερα φορώντας αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Κρίστι και οι οποίες όντως με έκαναν να γελάω. Το χιούμορ με βοήθησε να ξεπεράσω πράγματα που έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Ελπίζω όλοι μας να βρούμε τη σωτηρία μας στο χιούμορ».

«Θα συνεχίσω να μάχομαι» 

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στο «Good Morning America» η Shannen Doherty μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τόνισε ότι δεν ήθελε να ζει τη ζωή της λες και τελειώνει ο χρόνος της. «Ποτέ δεν ήθελα να λειτουργώ σαν να πεθαίνω, σαν να σβήνω πράγματα από τη λίστα μου, επειδή θα συνεχίσω να δίνω μάχη για τη ζωή μου» τόνισε η 50χρονη ηθοποιός και σημείωσε ότι περνά χρόνο με φίλους και την οικογένειά της, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται.

«Πολλοί άνθρωποι που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο στο στάδιο 4, τους ξεγράφουμε. Εικάζουμε ότι δεν μπορούν να εργαστούν ή δεν έχουν όλες τις ικανότητές τους. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια» ξεκαθάρισε και επεσήμανε: «Πιστεύω πως η δουλειά πάντα με γέμιζε, αλλά κατά έναν τρόπο πλέον με γεμίζει ακόμη περισσότερο». 

Ο σκύλος ανίχνευσε τον καρκινικό όγκο 

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Η κατάστασή της παρουσίασε έξαρση το 2020, με την ίδια να το επιβεβαιώνει μιλώντας στο GMA: «θα μαθευτεί σε λίγες ημέρες ή σε καμιά εβδομάδα ότι πλέον είμαι στο στάδιο 4, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό το ποτήρι αυτό για πολλούς λόγους. Είμαι τρομοκρατημένη. Φοβάμαι αρκετά». 

https://www.youtube.com/watch?v=DAgxOBztVIk

Τον Οκτώβριο του 2020, η Shannen Doherty είχε πει στο Entertainment Tonight ότι ήταν ο σκύλος της η Μπόουι που ανίχνευσε την ασθένειά της καθώς μύριζε επανειλημμένα την περιοχή όπου αργότερα εντοπίστηκε ο όγκος. «Όταν επέστρεψα από το χειρουργείο, η Μπόουι είχε εντοπίσει ξανά το σημείο σωστά. Όταν έκανα την πρώτη μου χημειοθεραπεία, μύριζε όλο μου το σώμα ξανά και ξανά. Ήταν πολύ προστατευτική πάντα, αλλά τώρα έχει γίνει υπερπροστατευτική. Είναι δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος όταν εκείνη είναι κοντά» είχε πει η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CLpQpT9hVcW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA