Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοιχτά και... χωρίς φόβο αλλά με πάθος, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις κατηγορίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την προσωπική σχέση που είχαν οι δυο τους. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δούλευα 10 ολόκληρα χρόνια μαζί. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Μάλιστα σε ένα πολύ προσωπικό μου πρόβλημα μού στάθηκε σαν αδερφός. Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Μέσα στην καρδιά μου, εγώ τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν τον έχω διαγράψει. Δεν κάνω ένα Χ και διαγράφω ανθρώπους. Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αν έχουν κάνει σφάλματα, θα πληρώσουν. Και πρέπει να πληρώσουν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αισθανθώ πως είμαι φίλος με έναν άνθρωπο που τον έχουν καταγγείλει τόσοι πολλοί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA