Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία είδηση σοκ έγινε γνωστή εδώ και λίγες ώρες και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο 19χρονος Μάθιου Μίντλερ, ο ηθοποιός που ήταν σταρ ως παιδί, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο. Ο νεαρός, σύμφωνα με αξιωματούχος αλλά και τη μητέρα του, παρήγγειλε διαδικτυακά το νιτρικό νάτριο έναντι 15 δολαρίων και αφού αναζήτησε πως να το χρησιμοποιήσει σε αυτοκτονία, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε ακόμη: Givenchy: Υιοθετεί το κολιέ «θηλιά» και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Επειτα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με το TMZ, το ιατροδικαστικό γραφείο αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του ηθοποιού που συμμετείχε στο «Our Idiot Brother» οφείλεται σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το νιτρικό νάτριο οδηγεί σε θάνατο προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα. Η μητέρα του 19χρονου σε δηλώσεις της στο TMZ, επιβεβαίωσε ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία στο διαδίκτυο για να αυτοκτονήσει κατά τις πρώτες μέρες που ήταν μακριά από το σπίτι του, στο πανεπιστήμιο Millersville στην Πενσυλβάνια.

https://www.instagram.com/p/CTIZgQErIGQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μόνικα Μίντλερ, η οποία αποκάλυψε στο παρελθόν ότι ο γιος της έπασχε από άγχος, δήλωσε ότι ανακάλυψε έναν σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός αναζητούσε πληροφορίες για το πώς να πάρει νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει για να βάλει τέλος στη ζωή του ανώδυνα, είπε η μητέρα του, η οποία δεν είχε ιδέα εκ των προτέρων ότι ο γιος της σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

Η ίδια δήλωσε ότι μιλάει ανοιχτά για το ζήτημα ελπίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει προειδοποίηση για άλλες οικογένειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA