Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Salt Bae τον μάθαμε όλοι μέσα από τα viral βίντεο στα οποία εμφανίζεται να μαγειρεύει με στιλ και να ρίχνει αλάτι στα κρέατα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εκατοντάδες διάσημοι απ όλο τον κόσμο έχουν φάει σε κάποιο από τα 17 εστιατόρια που έχει ανοίξει σε διάφορες χώρες.

Τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, έγινε viral για λάθος λόγο αφού δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για τις εξωφρενικές τιμές που συναντά κανείς στο Nusr-Et London στο Knightsbridge του Λονδίνου. Ενδεικτικά στον τιμοκατάλογο υπάρχουν επιδόρπια σε τιμές άνω των 30 ευρώ, αναψυκτικά πάνω από 10 ευρώ, ένα «χρυσό» μπέργκερ στα 130 ευρώ, τις περιβόητες μπριζόλες «Golden Giant Tomahawk» που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 1.700 ευρώ και καφέ με 600 ευρώ!

Σε αυτό, λοιπόν, το εστιατόριο ο Salt Bae θέλει να προσλάβει σεφ τον οποίο θα πληρώνει με 14 ευρώ την ώρα! Αυτός ο μισθός ισοδυναμεί με μια μερίδα πουρέ πατάτας ή γλυκό καλαμπόκι στο μοντέρνο εστιατόριο, σύμφωνα με την Daily Mail . Η αγγελία για τη δουλεία δημοσιεύτηκε στο caterer.com και σημειώνει ότι το εστιατόριο «προσφέρει έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό μισθό»!

«Καταπληκτική ευκαιρία για έναν έμπειρο σεφ De Partie να ενταχθεί στην ομάδα Nusret στο νέο εστιατόριο στο Λονδίνο. Ως Chef De Partie, θα εργάζεστε με μερικά από τα καλύτερα υλικά από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό σε ένα από τα πιο διάσημα ψητοπωλεία στον κόσμο» αναφέρει η αγγελία και προσθέτει πως ο σε που θα προσληφθεί θα «έχει και εξαιρετικές ευκαιρίες για να αναπτύξει μια παγκόσμια καριέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA