Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αλλωστε, το τελευταίο διάστημα κάνουν κοινές εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων. Μετά την τελευταία κοινή τους έξοδο στα μπουζούκια για να ακούσουν τους Γιώργο Τσαλίκη και Μανώλη Κονταρό και την αφιέρωση όλο νόημα της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη η τραγουδίστρια έπρεπε να αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε από τη σκηνή

Στο αεροδρόμιο την «έπιασε» η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο. Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να κάνει δηλώσεις αλλά δεν έκρυψε ότι είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό», Γρηγόρης Μπάκας, τη ρώτησε: «Δέσποινα για να μην σε κυνηγάω να γράψω τίτλο από κάτω “είμαι μια χαρά”…». «Ε, αφού είμαι μια χαρά γιατί να το γράψεις; Χρειάζεται να το γράψεις;» του απάντησε η Δέσποινα Βανδή. Με αυτόν τον τρόπο η Δέσποινα Βανδή έδειξε ουσιαστικά σε όλους ότι περνά πολύ καλά και είναι ευτυχισμένη.

Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη

Αυτό είχε φανεί, άλλωστε, και από την αφιέρωση που είχε κάνει η ίδια στον Βασίλη Μπισμπίκη, όταν βρέθηκε στα μπουζούκια, τραγουδούσε και τον κοιτούσε. Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη το τραγούδι της «Στην αυλή του παραδείσου». Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όσο η σύντροφός του τραγουδούσε, στεκόταν όρθιος ανάμεσα στο κοινό και όταν η τραγουδίστρια τον ρώτησε με νόημα αν θέλει να μείνει στη ζωή του εκείνος έγνεψε θετικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι μαντινάδες με αφιερώσεις ήταν πολλές και ο Μανώλης Κονταρός, στο τέλος της βραδιάς, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το ζευγάρι γράφοντας: «Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου που με τιμήσατε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA