«Φτερά» έκαναν τα χρήματα, που είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό η Καίτη Φίνου. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης, όταν επιτήδειοι «άδειασαν» τον λογαριασμό της.
Διαβάστε ακόμη: Εκλεισε το θρυλικό κλαμπ Rebound στην Αθήνα
«Και που να μη μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες. Έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα διαβάσει τα e-mail. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε λίγα λεπτά πριν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου. Θα κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες.
Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας. Δε θα το άνοιγα αν δεν έγραφε πως ήταν η τρίτη ειδοποίηση και πως η χρεωστική μου κάρτα τέθηκε σε αναστολή. Πήγα στην τράπεζα χθες. Δεν τα ήξερα, τα έμαθα. Ξέρουν που χτυπάνε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.