Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αποτελούν αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο «καυτά» και ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Μάλιστα, ο γνωστός ράπερ αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, με τα παγκόσμια ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες να ασχολούνται μαζί τους και το σχετικά πρόσφατο, αλλά δυνατό love story τους. 

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και πίνουν το αίμα τους!

Η 35χρονη και μητέρα τριών παιδιών, Megan, ερωτεύτηκε τον κατά τέσσερα χρόνια μικρότερό της και πατέρα ενός παιδιού, MGK, στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight In The Switchgrass» τον Μάρτιο του 2020. Ωστόσο, όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο σε συνέντευξή τους στο βρετανικό GQ, η πρώτη φορά που είδαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου ήταν λίγο καιρό νωρίτερα σε ένα πάρτι του ίδιου περιοδικού. 

https://twitter.com/beysupdates/status/1448472307983343621?ref_src=twsrc^tfw

Εκεί η Fox συνάντησε τον Kelly και του είπε «μυρίζεις χόρτο» κι εκείνος απάντησε «είμαι χόρτο». Αυτό. Και μετά εξαφανίστηκε χωρίς να πει καμία άλλη λέξη.

Να σημειωθεί κάπου εδώ ότι ο MGK είχε ερωτευτεί την Megan Fox από τότε που ήταν έφηβος. Είχε μάλιστα και αφίσα στο δωμάτιό του την εμβληματική φωτογράφιση, που είχε κάνει το 2008 η Fox με ένα μαγιό και κεράσια στο στόμα.

https://www.instagram.com/p/CTvieW9lClX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ράπερ, λοιπόν, είδε από κοντά τον εφηβικό του έρωτα, του είπε την παραπάνω ατάκα κι έφυγε. Τι έγινε στη συνέχεια; H Fox «σκάλωσε» και στη δεύτερη γνωριμία τους, στο σετ της ταινίας «Midnight In The Switchgrass» η έλξη μεταξύ τους ήταν ακραία.

Ποιος να το περίμενε ότι θα «κέρδιζε» την καρδιά της αγαπημένης του με αυτές τις δύο λέξεις; 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA