Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαστε δικαστήριο», είπε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend». Μάλιστα, ανέφερε πως συνεργάστηκε για πρώτη φορά μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάνατο» και ήταν άψογος ως συνάδελφος. Αναφερθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη τον οποία χαρακτήρισε ως ένα πλάσμα… χαζοχαρούμενο.

Διαβάστε ακόμη: Τζώνυ Θεοδωρίδης: Άνανδρα σκουλήκια ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί γύρω από την υπόθεση με τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που κρατούν ήδη προφυλακισμένο τον γνωστό ηθοποιό:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, Δημοκρατία έχουμε, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον. Αυτό το έχουν αναλάβει τα δικαστήρια κι οι νόμοι. Τον παρέλαβε ο νόμος, φυλακίστηκε, σαφέστατα πληρώνει αυτά που έκανε, δεν ξέρω πόσο ακριβά.

Δεν έχει δικαίωμα κανείς να καταδικάσει κάποιον, εφόσον υπάρχει η Πολιτεία και οι νόμοι. Εμείς δεν έχουμε παρά να δείξουμε την συμπάθειά μας στην οικογένεια που είναι πίσω του και τίποτα περισσότερο», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Πέτρο, συναντιόμασταν σε κάποιες πρεμιέρες. Τώρα ήταν η πρώτη φορά. Σε πληροφορώ ότι ήταν άψογος συνάδελφος, στην ώρα του, διαβασμένος, δοτικός, επαγγελματίας, ευγενέστατος και γλυκύτατος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA