Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον κανιβαλισμό που δέχτηκε μέσω διαδικτύου μιλάει ο Κώστας Φαλελάκης έξι χρόνια ύστερα από το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος εξήγησε πως δε θέλει να δίνει πολλές συνεντεύξεις γιατί τον αγχώνουν.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μπορούμε να τον καταδικάσουμε, δεν είμαστε δικαστήριο», λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη

«Μετά το θάνατο του Μηνά, η δουλειά και οι φίλοι ήταν οι δύο πυλώνες ισορροπίας μου. Τα έχασα και τα δύο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε ο Κώστας Φαλελάκης και συμπλήρωσε πως «με αγχώνουν οι συνεντεύξεις και η έκθεση. Κατά καιρούς μου κάνουν διάφορες κρούσεις, κυρίως για θέματα της επικαιρότητας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλάνε αυτοί που πρέπει. Εγώ δεν έχω γνώμη για τα πάντα. Το #metoo δεν χρειάζεται συνήγορο, ας μιλήσουν μόνο αυτοί που πρέπει».

Εξήγησε δε πως «είμαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία και η αγένεια ήταν σχεδόν προϋποθέσεις δημιουργίας. Τα δεχόμασταν σιωπηλά όλοι, οπότε καλό μας έκανε το #metoo, ώστε να τελειώνουν οι αυθεντίες και οι παντοκρατορίες».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή μετά τον χαμό του Μηνά Χατζησάββα, ο Κώστας Φαλελάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Η ζωή μου αυτά τα έξι χρόνια από τότε που έφυγε ο Μηνάς είναι άνοστη, αλλά ζω. Προσπαθώ να συμβαδίσω και να φτιάξω ένα βηματισμό με κάποιον άλλο άνθρωπο. Δεν είναι, όμως, εύκολο».

Δεν έκρυψε δε πως «τα media με κανιβάλισαν. Σοκαρίστηκα και μετά το θάνατο του Μηνά δεν σήκωνα ούτε το τηλέφωνο. Δεν είχε φύγει το φέρετρο του Μηνά από την τελετή και γνωστός παρουσιαστής, που δεν ζει πια, ήθελε να μου μιλήσει για να πάω στην εκπομπή του. Για όνομα του Θεού! Έκτοτε κατέβασα ρολά και ήμουν με πολύ οικείους, δικούς μου ανθρώπους. Έναν μήνα και κάτι μετά μπήκα ένα βράδυ στο διαδίκτυο και είδα τι ακριβώς είχε συμβεί κάνοντας και το λάθος να μπω στα σχόλια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε, αλλά θα με παλουκώνανε στο Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φαλελάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA