Μενού
  • Α-
  • Α+

Η οικογένεια του Peter Robbins επιβεβαίωσε χθες, Τρίτη (25/1)  πως ο ηθοποιός, γνωστός ως η φωνή του ήρωα κινουμένων σχεδίων Charlie Brown, έδωσε τέλος στην ίδια του τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τη Sun.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα - Θυμός για όσα περάσαμε εν έτει 2022

Ο Robbins ήταν ο άνθρωπος που έδωσε πνοή στον γνωστό χαρακτήρα των Peanuts, Charlie Brown στη μεταφορά του δημοφιλούς κόμικ σε κινούμενο σχέδιο. Δυστυχώς, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, πήρε μόνος του την ζωή του την περασμένη εβδομάδα, σε ηλικία 65 ετών υπό άγνωστες συνθήκες, με τους συγγενείς να ζητούν σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής.

 Ο Robbins έδειχνε μία σπάνια αφοσίωση στο alter ego του, Charlie Brown, τον οποίο άρχισε να υποδύεται το 1963 στα 9 του χρόνια, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της καριέρας του ως ηθοποιός. Μάλιστα λάτρευε τόσο τον χαρακτήρα που αργότερα τον «χτύπησε» και tattoo!

Πίσω όμως από τον χαριτωμένο ήρωα-καρτούν, η ζωή του ήταν κάθε άλλο παρά ανθόσπαρτη. Η κατάρα πολλών child actors να «σπάνε» ψυχολογικά στη μετέπειτα ζωή τους φαίνεται πως στοίχειωνε και τον Peter Robbins, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πάλευε με την ψυχική του υγεία, την ουσιοεξάρτηση αλλά και τη φυλακή. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε εκτίσει ποινή για εγκληματικές απειλές που είχε κατευθύνει προς διάφορα άτομα δι' αλληλογραφίας, μεταξύ των οποίων και ο σερίφης της αστυνομίας του San Diego, ενώ έχει νοσηλευτεί και σε κέντρο ψυχικής υγείας στην Καλιφόρνια για να αντιμετωπίσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

 Ήταν ήδη γνωστό πως ο ηθοποιός ταλαιπωρούνταν από διπολική διαταραχή, μία ψυχική ασθένεια με σοβαρές συναισθηματικές αλλά και κοινωνικές επιπτώσεις για όσους πάσχουν. «Θα συμβούλευα οποιονδήποτε πάσχει από διπολική διαταραχή να την πάρει στα σοβαρά, γιατί η ζωή σου μπορεί να έρθει τούμπα πολύ γρήγορα», δηλώνει σε συνέντευξή του το 2019, ευχαριστώντας όσους ακόμα τον αγαπούν και τον στηρίζουν παρά τις δυσκολίες του.

Κόντρα στις αντιξοότητες δεν έχανε βέβαια ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται και να σκάει ένα χαμόγελο. «Ποιες είναι οι αγαπημένες σου μνήμες από το ρόλο του Charlie Brown» ρωτάει δημοσιογράφος σε δημόσιο πάνελ με τον Robbins, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη απαντάει «τα ωραία κορίτσια που έβγαλα ραντεβού, όλες οι κυρίες λατρεύουν τους celebrities». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA