Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σύντροφό του, Χριστίνα Κοντοβά και την υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Τζώνη Καλημέρης στην εκπομπή Το Πρωινό την Τρίτη (01/02) παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δε συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Απαράδεκτοι: Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος της σειράς - Το αποκάλυψε ο Τζώνη Καλημέρης

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω, όμως, ότι από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι περάσει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης για την υιοθεσία της μικρής Ada.

Συμπλήρωσε πως «έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της προφανούς αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά, τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο δίπλα της».

Ο ίδιος έχοντας ήδη τρεις γιους, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι διαφορετικό το να είσαι μπαμπάς κοριτσιού: 

«Τα κορίτσια είναι χαρά Θεού, είναι τελείως διαφορετικά. Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία», είπε ο Τζώνη Καλημέρης. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή θα παντρευτεί τη σύντροφό του, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά το γάμο από το σύμφωνο συμβίωσης: 

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω καμία ένσταση, κανένα φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης», είπε ο Τζώνη Καλημέρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA