Μενού
  • Α-
  • Α+

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος» βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως τα εφηβικά της χρόνια και το body shaming που έχει δεχθεί στο σχολείο.

«Οι γονείς μου δεν μου έκαναν όλα τα χατίρια, έχω ακούσει και “όχι” αλλά σε μορφή συζήτησης. Κατάλαβα ότι είχα θυμό στην εφηβεία από την όψη μου μέχρι τα πάντα. Ήμουν ένα κορίτσι σκοτεινό, σχετικά με το πώς είμαι σήμερα. Σαφώς και η παχυσαρκία σου φανερώνει ότι υπάρχει κάποια συναισθηματική έλλειψη, απλά και η φύση μου ήταν και τώρα είναι, απλά το έχω ισορροπήσει. Ήμουν εσωτερικό παιδί. Από πάρα πολύ μικρή μου άρεσε να ψάχνω την ουσία των πραγμάτων» τόνισε και πρόσθεσε αναφορικά με το αν στο σχολείο δεχόταν body shaming:

«Ναι είχα δεχθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι και στο σχολείο να μην το περάσεις. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, μετά γινόμουν πιο… Η αλήθεια ήταν αυτό που με έκανε έτσι. Μετά προσπαθούσα να φέρω τον άλλον στη θέση μου. Καμιά φορά μπορεί να είχαν συμβεί ακραία σκηνικά και να τα είπα στους γονείς μου, αλλά γενικά δεν έλεγα».

Για το αν την ενόχλησε ποτέ η σύγκριση με τους γονείς της απάντησε: «Στην αρχή και για πολύ λίγο. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι για να κάνεις αυτό το πράγμα χρειάζεται πολύς προσωπικός χρόνος και έπρεπε να τα αποκτήσω όλα αυτά, κατάλαβα ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με συγκρίσεις. Δε σκέφτηκα ποτέ να “εξαφανιστεί” το Ζουγανέλη. Έχω διαφωνήσει με τον μπαμπά μου και για πράγματα που έχει κάνει. Έχω κάνει κριτική. Έχουμε διαφορετικής ποιότητας χιούμορ, εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο καυστική όσο εκείνος. Είναι προστατευτικός αλλά δε με έχει περιορίσει. Έχουν κριτικάρει τον μπαμπά μου γνωστοί και φίλοι αλλά δεν τον έχω υπερασπιστεί ακόμα και να διαφωνούσα. Μάλλον, δεν υπερασπίζομαι πολύ αυτούς που αγαπάω. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να έχει όποια γνώμη θέλει. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

Για την παρουσία της στο Voice: «Έγινε η πρόταση όταν τελείωνα την περιοδεία και δεν είχαν χρόνο να τη σκεφτώ. Νομίζω ότι κάποια πράγματα, αν κάτσω να τα πολυσκεφτώ δεν είναι η ώρα τους να γίνω. Στην πρώτη χρονιά και στο πρώτο γύρισμα δυσκολεύτηκα που έπρεπε να κόψει κάποιον. Αλλά είναι ένα παιχνίδι. Θα ανησυχούσα για το κοινό μου, αν ένιωθα ότι έμπαινα κάπου και με κάποιος τρόπο πάθαινα μετάλλαξη και πρόσβαλα ανθρώπους. Νιώθω ότι δεν έθιξα κανέναν. Ενδεχομένως και να ξαναπήγαινα, τώρα έχω μια εμπειρία. Δε θα είναι ποτέ η ίδια πρόταση και μπορεί να πω πιο εύκολα το ναι ή το όχι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA