Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι του The 2night Show  καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε η Holly Grace, η drag queen που είδαμε στη διαφήμιση της Pantene και αναφέρθηκε στο bullying που έχει βιώσει αλλά και το πώς η ίδια νιώθει σήμερα, πλέον.

«Το drag queen είναι ένα επάγγελμα. Μια δουλειά. Trans γυναίκα είναι ταυτότητα φύλου. Φυσικά, όμως, μια drag γυναίκα μπορεί να είναι και trans. Η persona Holly Grace δημιουργήθηκε όταν έπρεπε να ετοιμάσω μία παράσταση και έπρεπε να έρθω σε επαφή με χώρο μακιγιάζ. Το έμαθα, μετά ήρθε ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Λονδίνο και έτσι μου ήρθε η ανάγκη να γεννηθεί η Holly. Στο Λονδίνο είναι πιο συχνό φαινόμενο να το βλέπεις αυτό. Εγώ ας πούμε εδώ στην Ελλάδα δεν έχω μπει στο μετρό έτοιμη, βαμμένη για να πάω στη δουλεια. Στο Λονδίνο το βλέπεις. Φυσικά και υπάρχουν και φαινόμενα βίας και εκεί. Δυστυχώς παντού υπάρχουν» τόνισε η Holly Grace, που είχαμε γνωρίσει στο House of Fame ως Θέμη Θεοχαρόγλου και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό. Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά με τον πατέρα του επειδή ήταν πιο συντηρητικός. Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου εγώ, όπως θέλω χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Το bullying δεν έχει σταματήσει στιγμή μέχρι και σήμερα. Όταν είδα αυτήν την καμπάνια στην τηλεόραση αυτό που σκέφτηκα είναι το bullying που βίωνα και τα παιδιά με έλεγαν γυναικούλα. Λέω εσύ ξεκίνησες από εκεί και βγαίνεις τώρα με όλο το θάρρος σαν μια γυναικάρα στην ελληνική τηλεόραση… Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη, μακάρι να το αισθάνθηκαν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA