Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Adele δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει... σαγόνια να πέφτουν ακόμα και εκτός προγράμματος. Η τραγουδίστρια βρισκόταν σε strip show στο Λονδίνο όταν ξαφνικά της ήρθε να ανέβει στη σκηνή και να «δαμάσει» το pole.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων

Αυτή τη φορά η Mirror έπιασε την Adele να ξεσαλώνει κανονικά στο νυχτερινό κλαμπ Heaven στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια βρισκόταν εκεί για να απολαύσει το διαγωνισμό Porn Idol, το οποίο μεταξύ άλλων...σπορ, περιλαμβάνει και strip pole dancing.

Όπως λένε φαν που βρίσκονταν εκεί, είδαν την Adele να περνάει υπέροχα και απ' ό,τι φαίνεται, το ποπ είδωλο ενέδωσε στον ενθουσιασμό. Αφού είχε τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι, έτρεξε στη σκηνή και έκανε το σόου δικό της. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το event, φαίνεται η τραγουδίστρια να ανεβαίνει χωρίς καμία έγνοια στον στύλο της κεντρικής σκηνής, παίρνοντας προκλητικές πόζες και στάσεις.

https://twitter.com/lilredmaddi/status/1491955163619287059?ref_src=twsrc^tfw

Όπως ήταν φυσικό, έφερε πανζουρλισμό στα social media. «Η Adele τα έχει κοπανήσει» σχολιάζει ένας χρήστης στο Twitter για την απροσδόκητη εμφάνιση της σταρ. «Η Adele κάνει pole dancing στο Heaven, ποιΟς ευχήθηκε να γίνει αυτό;» γράφει εκστασιασμένη άλλη μία φαν της τραγουδίστριας με έναν στρατό από ακόλουθους να θαυμάζουν την... «ευλυγισία» και την «χάρη» της Adele.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA