Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο πλατό του After Dark και αποκάλυψε αρκετά για τη ζωή του, το τραγούδι και την καθημερινότητα με την οικογένειά του στον Θέμη Γεωργαντά. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε ανοιχτά και για τη δύσκολη οικονομικά και ψυχολογικά περίοδο που πέρασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμηΔημήτρης Πετρόπουλος: Η μάχη με τον καρκίνο και η απόφασή του να μην κάνει παιδιά

«Δεν πέρασα πολύ καλά στην πρώτη καραντίνα. Δεν το περίμενε και κανείς. Κλείστηκα στο σπίτι, με το ζόρι και τα έχασα. Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος, ούτε ψυχολογικά, ούτε οικονομικά. Βρέθηκα προς εκπλήξεως. Το καλό της υπόθεσης ήταν πως ήμουν εκεί, δίπλα στον γιο μου, την γυναίκα μου, η οποία ήταν έγκυος», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα για όλους, αλλά και για τον δικό μας τον κλάδο, ήταν λίγο παραπάνω δύσκολα τα πράγματα. Για όσους κυρίως εργάζονται στην εστίαση», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον τραγουδιστή για τις καταγγελίες και το ελληνικό #metoo. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει μέχρι στιγμής κάτι για τον χώρο της μουσικής. «Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι για τον χώρο της μουσικής, όπως δεν είχα ακούσει κάτι και για τον χώρο του θεάτρου. Θα μου πεις βέβαια πως δεν είσαι στον χώρο του θεάτρου και γιατί να ακούσεις. Αν όμως ήξερα κάτι, αν ήταν κάτι εις γνώση μου θα ήμουν από τους πρώτους που θα έβγαινα να το πω με ότι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή στο θέμα γυναίκα, στο θέμα άνθρωπος που δέχεται μπούλινγκ ή σεξουαλική κακοποίηση ή οποιουδήποτε είδους κακοποίηση γίνομαι σκύλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA