Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά».

Διαβάστε ακόμηΝαταλία Γερμανού: Διαφώνησε με τον Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Σάκης Ρουβάς, στη συνέχεια, πρόσθεσε πως αισθάνθηκε όταν άρχισαν να έρχονται στο φως οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο, τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή».

Σάκης Ρουβάς: Τι απάντησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά τις αντιδράσεις στο Twitter

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα δήλωσε, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA