Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη στα παρασκήνια της παράστασης που συμπρωταγωνιστούσαν τότε, αλλά σύμφωνα με το Πρωινό, υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση και τελικά, στο εδώλιο θα κάτσει ως κατηγορούμενη εκείνη αντί για τον ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Hλίας Ψινάκης - Δε θα γινόταν αυτό εάν ήμουν μάνατζέρ του

Αν και η Σοφία Παυλίδου είχε υποβάλει μήνυση πρώτη, εξαιτίας της κακής σκανδαλώδους υποθέσεως από την εισαγγελία, όπως εξήγησαν οι δικηγόροι της ηθοποιού στην εκπομπή, θα κάτσει στο σκαμνί η Παυλίδου. Ο λόγος είναι ότι οι δύο μηνύσεις δεν "χρεώθηκαν" στον ίδιο εισαγγελέα, παρότι τα δύο εγκλήματα είναι συναφή. Έτσι λοιπόν, η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη θα εκδικαστεί πρώτη στις 4 Μαΐου 2022, με αποτέλεσμα η Σοφία Παυλίδου να καθίσει στο σκαμνί με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με το Πρωινό, είναι ιδιαίτερα πληγωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ οι δικηγόροι της ελπίζουν να πάρει αναβολή η δίκη, ώστε να εκδικαστεί πρώτα η δική της μήνυση. Στην πρωινή εκπομπή μίλησε και η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία εξήγησε με τη σειρά της:  

«Όταν έγινε το επεισόδιο αυτό το 2018, στον χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσε στο θέατρο. Εκεί σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες, οι οποίες πήραν την πορεία τους και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει τη συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμηση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό, τη μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος υπέστη επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μάλιστα, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη γι’ αυτό το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο», είπε.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μάνος Παπαγιάννης υπέστη σωματική βλάβη από τη Σοφία Παυλίδου, εκείνη απάντησε:  «Όταν γίνεται μία μήνυση, για να φτάσει ο αρμόδιος εισαγγελέας και να ασκήσει ποινική δίωξη και να χαρακτηρίσει την καταγγελία ως ένα συγκεκριμένο ποινικό αδίκημα, αντιλαμβάνεστε, χωρίς να γνωρίζετε τα νομικά, ότι ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του κάποια στοιχεία».

Συμπλήρωσε δε πως «Υπάρχει και δεύτερη δικογραφία, η οποία είναι για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία όμως είναι στα αναστελλόμενα μέχρι να κριθεί το βασικό αδίκημα εις βάρος της ηθοποιού. Το Μάιο εκδικάζονται τα περιστατικά εκείνη την ημέρα στο χώρο του θεάτρου έτσι όπως τα δίνει η κάθε πλευρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA