Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Αίμιλιος Χειλάκης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πουλάει μία ακραία ιδεολογία για να μπορέσει να ψαρέψει σε θολά νερά την «συντηρητική ασφάλεια» των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του για να πάρει τα δημόσια έργα».

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνος Κόνσολος: Οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη μόνο αηδία μπορούν να μου φέρουν

«Η γυναίκα και τα παιδιά του τού ανήκουν, έτσι νιώθει. Είναι από τους χαρακτήρες που έχω δουλέψει με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι από τους ανθρώπους που ξέρω, που έχω γνωρίσει, τους σιχαίνομαι βαθιά. Επειδή γνωρίζω με τι διαφωνώ μαζί τους έχω επικεντρωθεί και αυτό σας δείχνω στη σειρά. Όταν ξέρεις με τι διαφωνείς και το έχεις ονομάσει, είναι καθαρό», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

«Ο κόσμος είναι θυμωμένος, γιατί η κρίση είναι δεκαετής και διετής ο αποκλεισμός από τον κορονοϊό. Ο θυμός είναι δύσκολος να τον διαχειριστείς. Πολλές φορές έχω πιάσει ανθρώπους να είναι τοξικοί και στο θετικό και στο αρνητικό. Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα, ότι κακό και ότι στραβό συμβαίνει, και να το κοιτάξουμε αργότερα. Καλό θα ήταν να μην προκαλούμε την τοξικότητα των άλλων, γιατί είναι έτοιμη να εκχυθεί», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε χρόνια να κάνει τηλεόραση. Ο ίδιος δήλωσε πως προτιμάει το θέατρο, γιατί τον βάζει στην διαδικασία να ψάχνεται διαρκώς και να μην επαναπαύεται. Παράλληλα, εξήγησε πως στη δεκαετία του '90 δεν ήθελε με τίποτα να δίνει συνεντεύξεις.

«Απέφευγα τις εκπομπές όπως ο διάολος το λιβάνι. Φοβόμουν πως θα βγει προς τα έξω για μένα η εικόνα του όμορφου. Ακόμα και τα λεφτά που έβγαλα από τη φωνή μου, τις διαφημίσεις, τα έκανα θέατρο. Κάποιοι πληρώθηκαν, τεχνικοί, ηθοποιοί, συντελεστές, μουσικοί, σκηνογράφοι… Ξέρω καλά πως ο επαγγελματίας ο σωστός μπορεί να πει την ιστορία του και να είναι συνεπής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA