Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την κατακραυγή που δέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς για τις δηλώσεις του, ένας άλλος καλλιτέχνης κλήθηκε να μιλήσει σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο λόγος για τον ηθοποιό Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος ήταν και μαθητής του στη δραματική σχολή. «Ήμουν 20 χρονών όταν ήταν δάσκαλός μου», ανέφερε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ ο ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Τσουρός για Σάκη Ρουβά: Δεν βίασε κανέναν, ο καθένας μπορεί να πει αυτό που θέλει και να κριθεί

«Όλες αυτές οι αποκαλύψεις μόνο αηδία μπορούν να μου φέρουν πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπάθησε να μας μυήσει σε αυτό που είναι η καθημερινότητά μου. Περισσότερο υπήρχαν φήμες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, μόνο τη δουλειά μου ήθελα να κάνω. Μόνο αηδία μου φέρνει αυτό το πράγμα» συνέχισε ο Μαρίνος Κόνσολος.

«Με τα παιδιά στο Εθνικό έχουμε ακόμα επαφές και μιλάμε. Τώρα μπορέσαμε να αποκωδικοποιήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά και να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Δεν έχω στεναχωρηθεί, το αντίθετο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τη νεότερη γενιά. Πολύ περήφανος είμαι για τις γυναίκες που μιλάνε, φωνάζουνε. Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το πράγμα θα μεστώσει». είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA