Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το MeToo, τη σωματική κακοποίηση που είχε δεχθεί στο παρελθόν, αλλά και για το σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου σε συνέντευξή της στον «Ελληνικό FM».

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: H Κόνι Μεταξά θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη

«Μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση. Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το "γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις". Όχι, δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται», δήλωσε κατηγορηματικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Μπορεί να μη μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά αυτή τη φορά η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια εξαίρεση και χαρακτήρισε τον σύζυγό της «φάρο στη ζωή» της.

«Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ. Επίσης, δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό. Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως, αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου, είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω», εξήγησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA