Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε οντισιόν από γνωστό σκηνοθέτη. «Ηταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα και έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι «μέχρι να φτάσω στο σπίτι που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκεφτόμουν πώς θα αντιμετωπίσω τον πατέρα και τη μάνα μου. Ένιωθα βιασμένος πραγματικά και ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί, που δεν έχει ιδέα στα 17 ή στα 18 του χρόνια, δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει».

Μάλιστα, όπως εξήγησε, πέρασαν μήνες για να μπορέσει να το καταλάβει τι είχε γίνει και να μιλήσει στους δικούς του, ενώ σκεφτόταν ότι μάλλον εκείνος έκανε λάθος. Για να μην βρεθούν κι άλλα παιδιά στη θέση του, ο Σταύρος Σβήγκος προέτρεψε τους συναδέλφους του να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε «να δημιουργηθεί κάτι που να ενημερώνει τα παιδιά που ασχολούνται με την τέχνη τι επιτρέπεται και τι όχι. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA