Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει τον πλανήτη και διάσημοι από όλους τους χώρους στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης στον άμαχο πληθυσμό. Μετά το μήνυμα της Ξένιας των «REC» η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, η Τάμτα προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η Τάμτα συμμετείχε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε το δικό της μήνυμα κατά του πολέμου.

Τα όσα ζει ο ουκρανικός λαός της ξύπνησε μνήμες από τα δικά της παιδικά χρόνια στη Γεωργία. «Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο…Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια», έγραψε η Τάμτα ανεβάζοντας στο Instagram της μια σειρά από εικόνες από την πλατεία Συντάγματος.  «Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο», ευχήθηκε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CafpsypMXqR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA