Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένη Ιωακειμίδου ήταν μία από τις ηθοποιούς που μετά τη Ζέτα Δούκα είχαν καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για άσχημη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αναφέρθηκε ξανά στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη. Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Κιμούλης έκανε αγωγή στη Ζέτα Δούκα, εξαιτίας των όσων είχε καταγγείλει για τον ηθοποιό περί ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης αλλά και στη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, επειδή τάχθηκαν υπέρ της.

Στην αγωγή του σε βάρος της Ζέτας Δούκα καθώς και σε βάρος της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά με τους οποίους συνεργάστηκε στην παράσταση « Πιο κοντά». Οι δύο τελευταίοι μία ημέρα μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζ. Δούκα ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι ήταν μπροστά σε πολλά από όσα αυτή κατήγγειλε δηλώνοντας πρόθυμοι να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές εφόσον κληθούν. Με την αγωγή του ο κ. Κιμούλης ζητεί να καταδικαστούν οι τρεις ηθοποιοί και να του καταβάλλουν «αλληλεγγύως και εις ολόκληρον» για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227,80 ευρώ. Για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί ζητά να του καταβάλει η κ. Δούκα 250.000 ευρώ, η κ. Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο κ. Ψαρράς 125.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κιμούλης: Δούκα, Χρυσικού και Ψαρράς απάντησαν στην αγωγή του με κοινή ανάρτηση

Όπως αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην αγωγή του ο Γιώργος Κιμούλης: «Η ως άνω παράσταση ανέβηκε στο θέατρο Αθηνών, κατά τη θεατρική περίοδο 2008-2009, δηλαδή, 13 χρόνια πριν από την ως άνω «καταγγελία». Την λέξη «καταγγελία» θέτω εντός εισαγωγικών, διότι ουδέποτε έγινε επίσημη καταγγελία εις βάρος μου από την ά των εναγομένων (σ.σ. την κυρία Δούκα), σε ουδεμία αρμόδια Αρχή, ουδεμία διαμαρτυρία, υπό οιανδήποτε μορφή, εκδηλώθηκε ποτέ από την πρώτη των εναγομένων εναντίον μου και ουδεμία εξώδικη ή δικαστική όχληση είχα ποτέ εκ μέρους της για οποιοδήποτε ζήτημα και για οποιοδήποτε λόγο…

Η συντριπτική πλειονότης των ανθρώπων με τους οποίους έχω συνεργαστεί, παρά την απρόσμενη και τεράστια διάσταση που έλαβε το κατωτέρω, αναλυτικά περιγραφόμενο, ζήτημα της δήθεν αντισυναδελφικής μου συμπεριφοράς, μετά την ανωτέρω «καταγγελία», σε ουδεμία περίπτωση υποστήριξαν την επίθεση, που αναιτίως δέχθηκα εκ μέρους της α’ των εναγομένων. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι απέναντι στους συναδέλφους μου, που προέβησαν σε δημόσιες δηλώσεις σε βάρος μου, ήδη ισάριθμοι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ μου, καταρρίπτοντας έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς περί καταχρηστικών εκτός ορίων, μη ανεκτών ή μη νόμιμων δήθεν συμπεριφορών μου…»

Με αφορμή όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, η Τζένη Ιωακειμίδου αναδημοσίευσε στα Instagram Stories της τη δική της περιγραφή για την δυσάρεστη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα», όπου είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ανάρτηση της Τζένης Ιωακειμίδου για τον Γιώργο Κιμούλη

«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού», είχε γράψει μεταξύ άλλων, η Τζένη Ιωακειμίδου.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Ιωακειμίδου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA