Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/3) για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφο της, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, της έπιανε το κεφάλι και της το χτυπούσε στο πάτωμα. Εξήγησε δε πως ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα όταν στο παρελθόν εκείνη μίλησε ανοικτά για το θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Έφη Ρασσιά: Γνωστός σκηνοθέτης «κόλλησε» στον τοίχο συνάδελφο - «Δεν τον θες πολύ τον ρόλο, ε;»

«Δυστυχώς τότε που το είπα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να το δεχτεί, γιατί στην Ελλάδα είμαστε και πατριαρχική οικογένεια. Τώρα είναι ο κόσμος είναι έτοιμος να το ακούσει. Χάρηκα που βγήκα και μίλησα για να ξέρουν αυτές οι γυναίκες ότι υπάρχει λύση και ότι αν εμπιστευτούν τον εαυτό τους, θα μπορέσουν να φύγουν από όλο αυτό γιατί είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο, εμένα έχουν περάσει κάποια χρόνια και ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι να μου κάνεις "κόλλα πέντε", εγώ θα τρομάξω. Δεν το κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη να το κάνω, απλά πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Θέλω να είναι καλά. Αν τον δω στο δρόμο, θα του μιλήσω», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Δεν έκρυψε την πεποίθησή της πως όταν κάποιος το κάνει μία φορά, θα το ξανακάνει επειδή «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μίσος για τις γυναίκες. Δεν ξέρουν ότι έχουν λάθος. Όταν μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω, μπορεί εγώ να πεθάνω. Αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Μπορεί με ένα χτύπημα ο άλλος να πεθάνει. Σκέψου τις γυναίκες που έχουν παιδιά και κάθονται και τα υπομένουν; Υπάρχουν σύλλογοι που είναι 24 ώρες κοντά μας. Με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι παχιά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Ήταν κακοποίηση και ψυχολογική. Ζήτησα βοήθεια από τα κορίτσια στον Σύλλογο Κακοποιημένων Γυναικών και μια μέρα που ήμουν στο μπάνιο μιλούσα μαζί τους, μου είπαν πώς να το διαχειριστώ και εκείνο το βράδυ δεν κινδύνεψα».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA