Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει ανοίξει σχετικά με την επιστροφή ή όχι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM και η μάνατζερ του μοντέλου, Ελενα Χριστοπούλου έδωσε την απάντησή της. «Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα».

«Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM», είπε στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της, εμείς εδώ ζούμε πόλεμo»

Η Ελενα Χριστοπούλου αναφερόμενη στη σχέση της με Βίκυ Καγιά, είπε: «Οι σχέσεις μας με τη Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά. Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA