Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αντουάν Ντελόν, γιος του Αλέν Ντελόν, αποκάλυψε πως ο πατέρας του θέλει να κάνει ευθανασία. Ο θρυλικός Γάλλος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και πάσχει από καρδιακή αρρυθμία με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί δραματικά και να αποφασίσει να κάνει ευθανασία.

Ο Αντουάν Ντελόν έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και δήλωσε ότι ο πατέρας του έχει αποφασίσει να πεθάνει με ευθανασία. Η κατάσταση της υγεία του θρυλικού Γάλλου ηθοποιού επιδεινώνεται και δεν του επιτρέπει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να είναι πια όπως ήταν. Ο 86χρονος σταρ του γαλλικού σινεμά υπέστη εγκεφαλικό και πάσχει από καρδιακή αρρυθμία.

Ο Αντουάν Ντελόν μίλησε στο RTL, με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, και αποκάλυψε πως ο πατέρας του τού ζήτησε να είναι δίπλα του σε αυτή τη στιγμή, όπως μεταδίδει η η γαλλική έκδοση του Le Point. Ο Αλέν Ντελόν διαμένει στην Ελβετία και οι νόμοι της χώρας επιτρέπουν να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο. Στο παρελθόν ο Αλέν Ντελόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ευθανασία:«Από μια συγκεκριμένη ηλικία, από μια συγκεκριμένη στιγμή, έχουμε το δικαίωμα να πάμε στην κόλαση ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις και άλλα πράγματα». 

Ο Αλέν Ντελόν έχει σχεδιάσει να ταφεί δίπλα στους 50 σκύλους του 

Ο Αλέν Φαμπιάν Μορίς Μαρσέλ Ντελόν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1935) στο Sceaux, στα προάστια του Παρισιού. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 4 ετών και η μητέρα του τον εμπιστεύτηκε σε παραμάνες. Ο σύζυγος μίας παραμάνας δούλευε σαν δεσμοφύλακας και ο μικρός Αλέν Ντελόν μεγάλωσε στο προαύλιο της φυλακής παίζοντας με τα παιδιά των δεσμοφυλάκων. Θυμόταν πως οι γονείς του δεν του έκαναν ποτέ δώρα, εκτός από ένα. «Η ομορφιά, ναι, ήταν εκεί. Είχα τα πάντα χάρη σ’αυτήν. Οπότε ίσως πρέπει να πω "σ’ευχαριστώ μαμά". Είμαι το αρσενικό πορτρέτο της. Ηταν μια καλλονή. Της χρωστάω αυτό τουλάχιστον». 

Η πρώτη του ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το 1960 με το έργο Γυμνοί στον Ήλιο, σε σκηνοθεσία του Ρενέ Κλεμάν. Τη μεγαλύτερη φήμη την απέκτησε μετά τις ταινίες «Rocco and His Brothers», «Leopard» και «Black Tulip». Ο Ντελόν προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα ως «Πιο πολλά υποσχόμενος άνδρας νεοφερμένος». Το 1997 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηθοποιία, σε ηλικία 62 ετών.

Ο Αλέν Ντελόν έχει ηδη μεριμνήσει τα της κηδείας του, καθώς έχει σχεδιάσει να θαφτεί σε έκταση στην οποία έχει θάψει και τους 50 σκύλους του που είχε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Εχει ήδη εκποιήσει μεγάλο μέρος της κινητής περιουσίας του και έχει δηλώσει πως θα αφήσει στα παιδιά του χρήματα

Ο Αλέν Ντελόν ήταν μεγάλος καρδιοκατακτητής στα νιάτα του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως στις γυναίκες οφείλει τα πάντα αφού «για κείνες, από κείνες και εξαιτίας τους, ήθελα να είμαι πάντα ο πιο όμορφος, ο πιο μεγάλος, ο πιο δυνατός -και να το διαβάζω στα μάτια τους. Οι γυναίκες υπήρξαν το καλύτερό μου κίνητρο». «Ο Αλέν Ντελόν είναι ένα υπέροχο θηρίο, ένα από αυτά που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Το χαμόγελό του σαρκοβόρο και γήινο, όπως και το διαπεραστικό μπλε του βλέμματός του, μαγεύει και σαγηνεύει...» είχε πει η Μπριζίτ Μπαρντό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA