Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Καλύτερα Δεν Γίνεται δείχνει την αδυναμία της στα κατοικίδια ζώα και ιδιαίτερα στους σκύλους αφού κάθε Σαββατοκύριακο ψάχνει οικογένειες για τα αδέσποτα. Η παρουσιάστρια που αγαπά τα ζώα δέχτηκε κριτική από άνθρωπο που την κάλεσε να μην τους μιλά τόσο... γλυκά και του έδωσε «πληρωμένη» απάντηση «σφάζοντάς» τον με το «βαμβάκι».

Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στο Twitter το μήνυμα που δέχτηκε από άνδρα ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να κρίνει τον τρόπο που μιλάει στα κατοικίδια επιχειρηματολογώντας με το κατά τα άλλα... άκυρο επιχείρημα πως δεν έκανε παιδιά. «Απλά ότι δεν έχετε ή δεν κάνατε παιδιά και ψάχνετε κάτι να είναι παρόμοιο στα ζώα δεν θα μας τρελαίνεται όλους. Αν θέλετε να μιλάτε στα ζώα ή να συμπεριφέρεστε σαν να είναι άνθρωποι κάντε το στην προσωπική σας ζωή οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα. Και αν έχετε αντίρρηση επικοινωνήστε μαζί μου αν θέλετε και μπορείτε» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η παρουσιάστρια. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Εν τω μεταξύ σήμερα στο Facebook ένας κύριος με μάλωσε που μιλάω τρυφερά στα σκυλιά που βγάζω στην εκπομπή» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια δημοσίευσε την απάντησή της προς τον κύριο που της κάνει... μαθήματα ομιλίας προς κατοικίδια ζώα: «γιατί δεν βλέπετε κάποια άλλη εκπομπή που μιλάει στους ανθρώπους σαν να ναι ζώα; Αντίο σας». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA