Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη σύζυγό του, Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που αφορούν το γάμο τους, τη σχέση τους με τα παιδιά τους, αλλά και για τις δυσκολίες και τις απογοητεύσεις που αντιμετώπισε ο ίδιος στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Γιατί αποχώρησε από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Πώς αντέδρασε ο ίδιος

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα ήταν όταν κάναμε μια διαφήμιση με την Άννα – Μαρία και σχολιάστηκε άσχημα ότι παίζαμε με τα παιδιά μας, ενώ δεν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα με "χωρίζει" κάθε τρεις μήνες, αλλά αυτό με αφορά περισσότερο για τα παιδιά μου και όχι για κάποιον άλλο λόγο», εξήγησε ο Φάνης Μουρατίδης και πρόσθεσε:

«Έχουμε μεριμνήσει και μιλήσει στα παιδιά μας ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, θα λάβουν γνώση πρώτα εκείνα και ύστερα όλοι οι άλλοι. Είναι αδύνατον να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μη μιλήσεις στα παιδιά, σκέψου ότι βλέπουν για πρώτη φορά τη μαμά τους να φιλάει κάποιον άλλο στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις αρχές της καριέρας του.

«Τα δύσκολα περιστατικά τα αντιμετώπισα στα πρώιμα στάδια με την αντίληψη που υπήρχε στον κόσμο για τους ηθοποιούς και με την ιδιομορφία του επαγγέλματος. Κώδικας επαγγελματικής δεοντολογίας ακόμη δεν έχει φτιαχτεί για τη δική μας δουλειά, νομίζω ότι είναι αναγκαιότητα πλέον», τόνισε ο Φάνης Μουρατίδης, ενώ δεν έκρυψε πως κάποια στιγμή στο παρελθόν σκέφτηκε να τα παρατήσει. 

«Σκέφτηκα να παρατήσω αυτή τη δουλειά όταν ήμουν στη σχολή και παράλληλα δούλευα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με διώξανε από μια παράσταση. Ήμουν κομπάρσος, μου είπαν να κόψω όλα όσα έκανα, εγώ κράτησα δυο απ΄ όσα έκανα και ο σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης. Με έδιωξε και με πήρανε τα κλάματα, γιατί το έκανε την ώρα που ο κόσμος έμπαινε μέσα, πήγα στο καμαρίνι και μετά στο ξενοδοχείο, μου στοίχισε πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Τέλος, ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τους συναδέλφους του και τη σχέση του μαζί τους:

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, πέρα από το τι είναι ως καλλιτέχνης, κουβαλάει μαζί του έναν τεράστιο άνθρωπο, νοιάζεται για όλους, ακομπλεξάριστος & κιμπάρης. Να μην κοροϊδευόμαστε, μέσα σε μια δουλειά με 20 - 25 χρόνια ενεργής παρουσίας, γνωριζόμαστε, το ποιος είναι ο καθένας το γνωρίζουμε». 

Δεν έκρυψε, πάντως, ότι «Την έχω πατήσει στο ξεκίνημά μου, θαύμαζα ανθρώπους και απογοητεύτηκα, τους λάτρεψα ως καλλιτέχνες και με απογοήτευσαν ως άνθρωποι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA