Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Νένα Χρονοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τον γιο της, Χρήστο, τον οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά δεν αλλάζει ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου, εξηγώντας και τον λόγο για τον οποίο δεν απέκτησε δεύτερο παιδί.  

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η στιγμή που πήρα τα δίδυμα παιδιά μου αγκαλιά, δεν περιγράφεται»

«Εγώ δεν θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Εγώ φαίνεται περίεργο, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα, όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τέλειωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και δεν το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για τον Χρήστο, γιατί δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου.

Εγώ επειδή λοιπόν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω ούτε για το επόμενο παιδάκι. Εφόσον προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε πιο εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί. Εντάξει να πάνε όλα καλά, αλλά αν δεν πάνε;

Να ταλαιπωρηθεί και το δεύτερο παιδί; Και αν δεν πάνε και χαθώ εγώ; Να αφήσω ορφανό και τον Χρήστο; Και για αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω», εξήγησε η Νένα Χρονοπούλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA