Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Τζόυς Ευείδη μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, αλλά και για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση Sexy Laundry όπου πρωταγωνιστούσε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Διαβάστε ακόμη: Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Γιατί αποχώρησε από την παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Πώς αντέδρασε ο ίδιος

«Δεν θέλω ούτε να τις σκέφτομαι αυτές τις ιστορίες, πραγματικά. Η ιδέα του να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες με ξεπερνάει, μου έρχεται να κλαίω. Εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου στην σχολή», ανέφερε η Τζόυς Ευείδη. 

Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση Sexy Laundry όπου πρωταγωνιστούσε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η γνωστή ηθοποιός απάντησε πως «Δεν ξέρω τι έγινε. Πολύ κρίμα είναι. Έχω συνεργαστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έχω περάσει καταπληκτικά. Οι ηθοποιοί μεταξύ μας η αλήθεια είναι ότι στα ξεσπάσματά μας, δεν είμαστε και πολύ μαζεμένοι, είμαστε εξωστρεφείς άνθρωποι. Τώρα και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κάτι θα είδε που δεν θα της άρεσε καθόλου για να το κάνει, αλλά πολύ στεναχωριέμαι με αυτά».

Τέλος, άφησε να εννοηθεί πως στο παρελθόν της έχουν τύχει ανάλογα περιστατικά, αλλά δεν έχει αποχωρήσει αφού «Εγώ δυστυχώς είμαι της γενιάς που καθόταν και τα κατάπινε και έλεγε "ευχαριστώ που έχω δουλίτσα"», όπως είπε χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA