Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, η οποία πρόσφατα είχε δεχτεί κάποια αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή της σε συναυλία στο Σύνταγμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία. 

Διαβάστε ακόμη: Μαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Οταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή»

Σε ερώτηση εάν έχει κινδύνους το να παίρνει κανείς θέση στα πράγματα, η Νατάσσα Μποφίλιου τόνισε πως δεν τη νοιάζει κάτι τέτοιο αφού «Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει και δεν με απασχολεί και δεν υπάρχει στην εξίσωση, όταν θεωρώ ότι σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα και σαν πολίτης πρέπει να πάρω μία θέση», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συμπλήρωσε δε πως «Ξέρω από την αρχή πώς ό,τι επάγγελμα και αν έκανα, οι θέσεις έχουν μια ευθύνη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το πάρεις απόφαση νωρίς όταν βγεις στην αρένα της ζωής».  

«Δε με προσδιορίζει ούτε η διασημότητα ούτε το ότι είμαι η Νατάσσα Μποφίλιου, η τραγουδίστρια. Εμένα με προσδιορίζουν τα πράγματα που έχουν για μένα πραγματικά αξία που για μένα είναι η θέση μου στον κόσμο που ξεκίνησε από τη θέση μου μέσα στην οικογένειά μου, το σχολείο, τους φίλους και μου συνέβη αυτό το απίστευτο να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να με ακούσουν, να με αγαπήσουν, να ταυτιστούν. Αυτό είναι κάτι πλάι στην ουσία των πραγμάτων», εξήγησε η Νατάσσα Μποφίλιου.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA