Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιώργο Κιμούλη, Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ANT1. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Σταρόβας για «Super Mammy»: «Υπάρχει τηλεκοντρόλ και αν δεν σου αρέσει κάτι το αλλάζεις»

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και τις δίκες των Φιλιππίδη και Λιγνάδη που έχουν ξεκινήσει, ο Τάσος Κωστής είπε χαρακτηριστικά: «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανένας, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Φέρεσαι ως εγκληματίας, αλλά ακόμα δεν είσαι άμα δεν καταδικαστείς».

Πρόσθεσε δε ότι «Για να το λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης, κάτι ξέρει».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη και του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα ή ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του. Και ας μιλάμε την ώρα εκείνη, όχι μετά. Εγώ είμαι υπέρ αυτής της άποψης».

Ακόμα σχολίασε το γεγονός ότι δεν μπορούν πλέον να δραστηριοποιηθούν στο χώρο, λέγοντας πως «Τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν "ναι, μα δεν πρέπει". Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;».

Τέλος, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, στον ΑΝΤ1 που δέχθηκε βροχή αρνητικών σχολίων λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Τώρα ξαφνικά κάτι μας ενοχλεί, χτες δε μας ενοχλούσε. Σε ένα χρόνο θα το ξεχάσουμε και αυτό και θα πάμε παρακάτω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA