Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άμπερ Χερντ έβγαινε με τον Έλον Μασκ ενώ προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με τον Τζόνι Ντεπ, κατέθεσε ο πρώην ατζέντης του ζευγαριού, στην εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει κάνει ο ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του.   Ο Κρίστιαν Καρίνο, ατζέντης στο Creative Artists Agency που εκπροσωπούσε τους δύο ηθοποιούς, κατέθεσε ότι η Χερντ είχε «περάσει χρόνο» με τον Μασκ ενώ επεδίωκε να ξαναζωντανέψει τη σχέση της με τον Ντεπ το 2016. 

«Μου έχεις πει χίλιες φορές ότι απλά γέμιζες το κενό», έγραψε ο Καρίνο σε μήνυμά του προς την Χερντ, για τον Μασκ, το 2017. «Δεν ήσουν ερωτευμένη μαζί του», συμπλήρωσε. Ζητώντας τη συμβουλή του ατζέντη για τον Ντεπ, η Χερντ του έγραψε: «Θεέ μου, μου λείπει».  Σε άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων, ο Καρίνο της έγραψε: «Αν δεν σου αρέσει να είναι η προσωπική ζωή σου στον Τύπο, μην βγαίνεις με διάσημους άνδρες. Θα μπορούσες να το σταματήσεις αυτό, αν σταματούσες να βγαίνεις με υπερβολικά διάσημους ανθρώπους». 

Ο ατζέντης κατέθεσε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τον Ντεπ να κακοποιεί την Χερντ, ούτε την είδε με τραύματα. Συμπλήρωσε ότι οι κατηγορίες της σε βάρος του επηρέασαν αρνητικά την καριέρα του ηθοποιού. «Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν ότι κάποιος που θαυμάζουν είναι σε δίκη», δήλωσε ο Καρίνο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA