Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Kim Kardashian έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης με την εμφάνισή της στο Met Gala 2022. Η Αμερικανή influencer επέλεξε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί της βραδιάς ντυμένη με το εμβληματικό φόρεμα που είχε βάλει η Μέριλιν Μονρόε όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο J F. Kennedy. 

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2022: Η Kim Kardashian έχασε 8 κιλά σε λίγες ημέρες για να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Μόνο που, όπως φάνηκε, δεν άρεσε ιδιαίτερα σε πολλούς από τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στo Instagram, οι οποίοι χαρακτήρισαν «κακή» την εμφάνιση της Kim και τόνισαν πως «δεν θα έπρεπε να αγγίξει ποτέ το συγκεκριμένο φόρεμα».

Έξαλλος, όμως, ήταν και ο δικός μας Βασίλειος Κωστέτσος. Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας σε μια δημοσίευση γεμάτη οργή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: ««Κάποιες Φορές! Κάποια Πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος! Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ! Tου συστήματος και «κατάντια» της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις……έναν Μύθο της Απόλυτης Γυναίκας με Μια Trash Icon! Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν!

https://www.instagram.com/p/CdFHt1hqPLg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σώστεεεεεε το φόρεμα! Σώστεεε τοοοο! Και από ότι έμαθα πριν λίγο έχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος! Που δεν είναι απλά μια βραδινή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή Πρόεδρο της Αμερικής!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA