Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Kim Kardashian όταν πρόκειται να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, δεν αστιεύεται. Πρέπει όλα να είναι άψογα. Ετσι λοιπόν για το Met Gala φέτος ήθελε με κάθε κόστος να φορέσει το εμβληματικό φόρεμα που είχε βάλει η Μέριλιν Μονρόε όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο J F. Kennedy. Ωστόσο, οι διάσημες καμπύλες της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να της επιτρέψουν να το φορέσει. Μάλλον θα ήταν για κάποια άλλη, όχι για την Kim Kardashian, η οποία πείσμωσε και αποκάλυψε ότι έπρεπε να χάσει 8 κιλά μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες, προκειμένου να χωρέσει σε αυτό. Και το κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Φοβάται ότι ο Ray J θα διαρρεύσει και δεύτερο ροζ βίντεο

https://www.instagram.com/p/CdFEmpQr7vF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτό είναι το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε. Είναι εξήντα ετών» δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν στην LaLa Anthony στο κόκκινο χαλί. «Είχα την ιδέα να το δοκιμάσω και να το φορέσω. Το έφεραν με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έμπαινε. Έπρεπε να χάσω 8 κιλά. Αλλά ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω. Τα κατάφερα. Έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά. Έχω να φάω υδατάνθρακες και ζάχαρη εδώ και τρεις εβδομάδες».

Να σημειωθεί ότι η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε το διάσημο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε μόνο για λίγα λεπτά, καθώς άλλαξε σε ένα αντίγραφό του μόλις περπάτησε στο κόκκινο χαλί, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δε θα καταστραφεί μέσα στο πάρτι του Met Gala.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA