Μενού
  • Α-
  • Α+

H άφιξη της Emma Stone στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) ήταν από μόνο της ένα γεγονός που απασχόλησε τα εγχώρια, αλλά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε σχεδόν κανείς ήταν το να τη δούμε το βράδυ της ίδιας ημέρας στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας να πανηγυρίζει την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μονακό στο Final Four της Euroleague.

Διαβάστε ακόμη: Emma Stone: Χαμός από ερυθρόλευκα μηνύματα στο προφίλ της - «Emma, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα»

Η αλήθεια είναι πως η χολιγουντιανή σταρ είχε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό γιατί το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) βρέθηκε στο Metropolitan Museum of Arts στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης για χάρη του φετινού Met Gala. Εκεί την είδαμε να φορά ένα λευκό Louis Vuitton φόρεμα, με την εμφάνισή της να αποσπά θετικότατες κριτικές.

Από το Met Gala στην Αθήνα

Την επόμενη ημέρα ετοίμασε τη βαλίτσα της και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Μιλάμε για ένα ταξίδι που διαρκεί στην καλύτερη των περιπτώσεων γύρω στις εννιά ώρες, επομένως είναι λογικό να προσπάθησε να μαζέψει δυνάμεις και να ξεκουραστεί κάπως κατά τη διάρκεια της πτήσης. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο λόγος που βρέθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα η Emma Stone είναι για να παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Βληχή», στην οποία και πρωταγωνιστεί. 

Η συγκεκριμένη ταινία γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο, με τον διακεκριμένο Γάλλο ηθοποιό Damien Bonnard να παίζει δίπλα στην Stone. Επομένως, η Αθήνα δεν ήταν άγνωστη πόλη για την Αμερικανή ηθοποιό. Όπως τότε, έτσι και τώρα επέλεξε να μείνει σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας - αν όχι το καλύτερο.

Αεροδρόμιο - Ξενοδοχείο - ΣΕΦ

Μιλάμε φυσικά για το ιστορικό Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Emma Stone τόσο κατά την άφιξή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και στο ξενοδοχείο της λίγη ώρα αργότερα. Είχε επιλέξει να φορέσει στο ταξίδι της ένα απλό μαύρο outfit, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η πανάκριβη Louis Vuitton μαύρη τσάντα της. Το κόστος της αγγίζει τα 5.000 ευρώ, ωστόσο η Stone ως brand ambassador του οίκου, δεν ανησυχεί καθόλου για τις τιμές. 

Στο μεσοδιάστημα ανέβηκε στο δωμάτιό της, ξεκουράστηκε ελάχιστα και το ίδιο βράδυ κατευθύνθηκε μαζί με τον καλό της φίλο και σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο στο ΣΕΦ, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό. Δεν είναι τυχαίο πάντως το γεγονός πως οι δυο τους επέλεξαν να δουν μπάσκετ κι όχι να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, ένα βράδυ πριν τη μεγάλη ημέρα της ταινίας τους.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Βλέπετε το παρελθόν του Λάνθιμου είναι στενά συνδεδεμένο με το άθλημα, μιας και ο πατέρας του, Αντώνης Λάνθιμος, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας στην ομάδα του Παγκρατίου τη δεκαετία του 1960 και του 1970. Και ο διάσημος σκηνοθέτης, όμως, όταν ήταν έφηβος αγωνίστηκε στην ομάδα του πατέρα του, μετρώντας τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 στη σεζόν 1991-92. 

Ο κινηματογράφος τον κέρδισε, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να παρακολουθεί ως φίλαθλος το αγαπημένο του άθλημα. Η Emma Stone απ' ότι φάνηκε δεν βαρέθηκε λεπτό στο ΣΕΦ, πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ «έχτισε» και ένα δεσμό με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων, οι οποίοι πλέον τη θεωρούν ως το γούρι τους και θέλουν να τη δουν και στο Final Four. 

Η πρεμιέρα της ταινίας της στο ΚΠΙΣΝ

Η επόμενη ημέρα ήταν εντελώς διαφορετική για την Emma Stone και πολύ πιο κοντά σε αυτό που κάνει αυτά τα χρόνια στο Χόλιγουντ. Ξύπνησε, ετοιμάστηκε, φόρεσε το καλό της outfit και βρέθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο την πρεμιέρα της ταινίας τους με τίτλο «Βληχή», αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. 

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που Stone και Λάνθιμος συνεργάζονται. Το είχαν κάνει ξανά με εξαιρετική επιτυχία στην ταινία «Ευνοούμενη», η οποία απέσπασε δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και η δική της. Μάλιστα, αναμένεται να τους δούμε να συνεργάζονται και πάλι στη νέα ταινία του Λάνθιμου με τίτλο «Poor Things»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA