Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής (6/5) στο Barbarella Live Party μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και από το πλευρό της γνωστής τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Ο Μανώλης Κονταρός αναρωτήθηκε πότε θα την παντρέψει - Η αμηχανία της τραγουδίστριας

Ο γνωστός ηθοποιός ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος ακούγεται ότι θα παντρέψει το ζευγάρι όταν έρθει εκείνη η στιγμή, ενώ καλεσμένος στο Chart Show το Σάββατο (30/4) της είχε αφιερώσει μαντινάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» και εκείνη να απαντά πως θα το σκεφτεί.

Πάντως, όταν η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το αν σκοπεύει να κάνει ένα δεύτερο γάμο, αλλά με ένα πλατύ χαμόγελο απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας «άλλη ερώτηση; Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό με νοιάζει αυτή τη στιγμή, είμαι ευτυχισμένη», αρκέστηκε να δηλώσει η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο η ίδια βρισκόταν επί σκηνής ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε ένα στιγμιότυπο σε story στο προφίλ του στο Instagram, ενώ μετά το τέλος του προγράμματός της, η Δέσποινα Βανδή έκατσε στο τραπέζι στο πλευρό του και τον Μανώλη Κονταρό και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Το ζευγάρι, το οποίο γενικά κρατά χαμηλούς τόνους, έδωσε και ένα φιλί στο στόμα με τον φωτογραφικό φακό να αποθανατίζει τη στιγμή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA