Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής (13/5) και μεταξύ άλλων απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει η Βίκυ Κάβουρα για το τέλος της συνεργασίας τους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις καταγγελίες που έκανε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία πριν λίγους μήνες είχε μιλήσει για οικονομικό εκβιασμό, ύστερα από την αιφνίδια αποχώρησή της από την παράσταση που θα συμμετείχε στο πλευρό του. Ερωτηθείσα δε, για την αντιμετώπιση που είχε από τον ίδιο τον Παντελή Καναράκη είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά «Βεβαίως και πήρα τηλέφωνο τον Παντελή Καναράκη, αλλά όσο πιο καλός είσαι, τόσο πιο πολύ σε πατάει ο άλλος κάτω. Αισθάνθηκα κάτι τέτοιο και αυτό δεν θα το επιτρέψω από εδώ και πέρα σε κανέναν».

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα κατά Παντελή Καναράκη: Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες

«Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και το υπερασπίζομαι. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου…», είπε ο Παντελής Καναράκης.

Ο Παντελής Καναράκης πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει. «Είχα stalker θαυμαστή. Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και μου έστελνε μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης και πρόσθεσε:

«Είχα τρομοκρατηθεί. Δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μη σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο» σημείωσε ο Παντελής Καναράκης.

Στη ζωή του λίγες φορές έχει μετανιώσει για κάτι. Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχει όμως για τους γονείς του. «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω και τις έχουμε συνήθως οι άνθρωποι για τους δικούς μας ανθρώπους. Μετανιώνω για κάποιες φορές που μπορεί να ήμουν απότομος στη μαμά μου και στον μπαμπά μου. Θα ήθελα, γιατί τους αγαπάω πολύ να ήμουνα σε κάποιες περιπτώσεις λίγο πιο μαζεμένος, γιατί είμαι έκρυθμος εγώ πολύ και έχω μιλήσει απότομα στους γονείς μου. Κι αυτό το έχω κάνει και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο και σε ερωτικό επίπεδο, αλλά στους γονείς πιο πολύ με πονάει» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA