Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» και αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο με ένα μικρό απόσπασμα να μεταδίδεται από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Τα «άκουσε» και από τον σχεδιαστή του θρυλικού φορέματος της Μέριλιν Μονρόε

«Η πρώτη μου επαφή με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τελείωσα εγώ κι εκείνος μπήκε μέσα. Θυμάμαι μια πολύ θερμή χειραψία, που σημαίνει πάρα πολλά για μένα, ένιωσα δέος. Τότε δούλευα με τον Πασχάλη Τερζή. Μετά από δύο τρία χρόνια αρρωσταίνει, περνάει μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και έχοντάς τον γνωρίσει τόσο λίγο, αισθάνομαι την ανάγκη να του στείλω λουλούδια στην πρεμιέρα του. Το πρωί που ξύπνησα βρίσκω μήνυμά του που με ευχαριστούσε. Αυτό δείχνει πάρα πολύ την ποιότητά του σαν άνθρωπο», είπε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η συνεργασία τους στην Ιερά Οδό, η οποία διήρκησε δύο χρόνια. 

«Ένα χρόνο μετά στα 33 - 34 μου που δούλευα πάρα πολλά χρόνια μέσα στη νύχτα με εξαήμερα και είπα ότι θέλω να σταματήσω να δουλεύω νύχτα για να κάνω ένα παιδί. Τότε χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Βένια Μητροπάνου και μου είπε να συνεργαστούμε. Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου που ήρθε τελικά, όσο δουλεύαμε», ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (19/5) από το Open.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA