Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Met Gala, να φορέσει το εμβληματικό φουστάνι της Μέριλιν Μονρόε. Αυτή τη φορά την αντίθεσή του εξέφρασε και ο 82χρονος σχεδιαστής Μπομπ Μάκι, ο άνθρωπος που σχεδίασε το θρυλικό φόρεμα και ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έπρεπε να το φορέσει.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2022: Η Kim Kardashian έχασε 8 κιλά σε λίγες ημέρες για να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

«Ηταν ένα τεράστιο λάθος» είπε ο Μάκι, ο οποίος σχεδίασε το φόρεμα μαζί με τον ενδυματολόγο Ζαν Λουί το 1962 και στη συνέχεια η Μέριλιν Μονρόε το φόρεσε, τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον πρόεδρο Κένεντι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Η Μέριλιν ήταν θεά. Μια τρελή θεά, αλλά μια θεά. Ηταν απλά υπέροχη. Καμία δεν ποζάρει έτσι. Και έγινε για εκείνη. Σχεδιάστηκε για αυτήν. Καμία άλλη δεν έπρεπε να εμφανιστεί με αυτό το φόρεμα», δήλωσε στο Entertainment Weekly.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA