Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (18/5) ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», την αγάπη του για τη φωτογραφία, αλλά και τη φάρσα που είχε κάνει για βόμβα σε θέατρο και κατέληξε στο τμήμα και το κρατητήριο.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η στιγμή της σύλληψής του για τη φάρσα με βόμβα στο θέατρο

«Νιώθω τεράστια ανασφάλεια και στο θέατρο και στη φωτογραφία. Πολλές φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει ο άλλος στην τέχνη μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως ετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα. «Τώρα μπαίνω στο επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Oσο για τη φάρσα που έκανε την Πρωτοχρονιά σε θέατρο που εργαζόταν και είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο, ο ηθοποιός δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ με την εξέλιξη.

«Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου ουσιαστικά. Ηταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Δεν ήταν καν φάρσα, ένα πείραγμα ήταν, που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Η παράσταση δεν έγινε ποτέ τελικά. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει», δήλωσε κι ανέφερε πως το ίδιο είχε συμβεί πριν κάποια χρόνια με τη Φωτεινή Αθερίδου.

«Στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο, αλλά κατέληξα στο κρατητήριο», ανέφερε κι εξήγησε πόσο άσχημα λειτούργησε το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

«Βγήκε το όνομά μου, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπεται. Είναι παράνομο. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά. Άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δεν θα μου μίλαγαν ποτέ, δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Οι δημοσιογράφοι κι οι εκπομπές ψάχνουν αφορμή. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως, που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε», δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA